dictionar roman englez

Cineva are nevoie de răspunsul tău: Unde se află cea mai limpede întindere de apă? Fii primul care răspunde!

apă


apă water
apă sky juiceargou în limba engleză
apă splashargou în limba engleză
apă acidulată sizz waterargou în limba engleză
apă aruncată de elice backwater
apă aruncată de elicea unui vas backwash
apă aruncată de o vâslă backwash
apă aruncată de vâsle backwater
apă carbogazoasă sizz waterargou în limba engleză
apă chioară plain water
apă chioară Adam's aleînvechit
apă chioară weak as dishwater
apă chioară water bewitcheddespre ceai
apă curgătoare stream
apă de băut drinking water
apă de colonie eau de cologne
apă de conductă town water
apă de la robinet tap water
apă de mare brine
apă de ploaie eyewash

<< < Pagina 1 >

Citat exemplificator în română-engleză

87% ești apă; restul de 13% te ține la suprafață să nu te îneci.
(P.E. Morris)
You are 87% water; the other 13% keeps you from drowning.
(P.E. Morris)
mai multe citate...more quotes...

Produse referitoare la "apă"

Contact | Noutăți | Unelte gratuite

Acest site este bazat pe Lexica © 2004-2020 Lucian Velea

www.ro-en.ro trafic.ro

 
Poți promova cultura română în lume: Intră pe www.intercogito.ro și distribuie o cugetare românească într-o altă limbă!