dictionar roman englez

suprafață


suprafață acreage
suprafață area
suprafață face
suprafață facet
suprafață surface
suprafață arabilă planted acreage
suprafață arabilă măsurată în acri planted acreage
suprafață cultivată planted acreage
suprafață cultivată măsurată în acri planted acreage
suprafață de 100 m pătrați an area of 100 square metres
suprafață de alunecare treada unei obezi de roată, a unui pneu auto
suprafață de încercare test area
suprafață de lucru work surface
suprafață de lucru worktop
suprafață de rostogolire treada unei obezi de roată, a unui pneu auto
suprafață dreaptă plane
suprafață împădurită woodland area
suprafață înclinată lean to
suprafață inundabilă lângă râu flood plain
suprafață măsurată în acri acreage

<< < Pagina 1 >

Citat exemplificator în română-engleză

87% ești apă; restul de 13% te ține la suprafață să nu te îneci.
(P.E. Morris)
You are 87% water; the other 13% keeps you from drowning.
(P.E. Morris)
mai multe citate...more quotes...
Contact | Noutăți | Unelte gratuite

Acest site este bazat pe Lexica © 2004-2022 Lucian Velea

www.ro-en.ro trafic.ro