dictionar englez roman

Dicționar englez-român

Adaugă un comentariu despre site | Adaugă la dicționar

Dicționar englez-român

Acest dicționar englez-român este strâns integrat cu dicționarul român-englez. Trebuie însă reținut că sensul de căutare este important: aici se caută termeni în limba engleză pentru a obține rezultate în limba română.

Dicționarul englez-român include numeroase exemple, atât sub forma unor expresii și fraze uzuale, care apar traduse printre rezultatele căutării, dar și sub forma unei pagini plină de exemple, astfel încât înțelesul să poată fi cât mai bine perceput și din context.

În cazul în care o căutare nu conduce la niciun rezultat din dicționar, se activează automat un translator englez-român, astfel încât se obține ajutor pentru traducere de fraze, oricare ar fi acestea.

Gramatica limbii engleze

Pentru traduceri, nu este suficient un dicționar englez-român/român-englez, sunt necesare și cunoștințe de gramatică. De aceea, punem la dispoziție și articole despre gramatica limbii engleze. Sistemul este de tip wiki, astfel cei care consideră că pot explica lucrurile mai clar sau că sunt utile completări, pot interveni.

O facilitate foarte utilă este lista completă de verbe neregulate.

Lecții de limba engleză

Cei care doresc să își îmbunătățească permanent cunoștințele de engleză, pot accesa categoria Lecții de engleză din Blog. Aici este publicată zilnic (de luni până vineri) câte o lecție. Iar arhiva este uriașă!

Pentru a nu rata nimic, cel mai bine este să te abonezi la Blog. Este simplu și gratuit!

Integrare dicționar englez-român

Pe pagina Unelte gratuite sunt prezentate mai multe soluții în acest sens, care pot fi de folos celor au nevoie frecvent de traduceri engleză-română.

Dicționare de specialitate

Contact | Noutăți | Unelte gratuite

Acest site este bazat pe Lexica © 2004-2024 Lucian Velea

www.ro-en.ro trafic.ro