dictionar roman englez

Adaugă un comentariu despre site | Adaugă la dicționar

Dicționare explicative

Pe acest site sunt disponibile mai multe dicționare explicative, integrate cu dicționarele bilingve, pentru a ușura accesul la informații.

Dicționarul explicativ român conține mai multe informații decât în DEX (Dicționarul EXplicativ al limbii române), fiind incluse și sinonime, antonime, precizări de ortografie etc. Se poate realiza căutare și în textul definițiilor (după expresii, denumiri de plante sau animale în latină etc).

Dicționarul explicativ englez este, de fapt, o colecție de dicționare explicative în limba engleză, cu o gamă variată de informații lingvistice, cu scopul de a înțelege cât mai bine termenul.

Un alt instrument deosebit de util pentru găsirea de definiții și alte informații despre cuvinte și expresii în limba engleză, inclusiv cele mai dificile, este site-ul Omnilexica.com. Acesta poate găsi explicații chiar și în dicționare tipărite!

Dicționare online specializate

  • Enciclopedia Citatepedia - dicționar enciclopedic atipic, alcătuit din citate care definesc termeni sau caracterizează oameni și locuri
  • Dicționar de artă - mic dicționar de arte vizuale, cu imagini ilustrative

Dicționare de specialitate

Contact | Noutăți | Unelte gratuite

Acest site este bazat pe Lexica © 2004-2024 Lucian Velea

www.ro-en.ro trafic.ro